groene producten,  Lifestyle

Beauty Kitchen

Zoals jullie weten houd ik erg van natuurlijke cosmetica, voedsel, kleding, dieren (Really Tara!?), noem maar op!
En toen ik een aantal dagen geleden weer iets nieuws voorbij zag komen, moest ik dit wel met jullie delen!
Ik heb het over Beauty Kitchen wat bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen) te koop is.
Beauty Kitchen ontwikkelt 100% effectieve beautyproducten waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve, natuurlijke en duurzame ingrediënten.

Beauty Kitchen 

Het is opgericht door Jo-Anne Chidley, die in 2010 haar winkeltje opende in Glasglow. Hier startte ze met de verkoop van handgemaakte beautyproducten, die ze letterlijk in haar eigen keukentje maakte. Ik ben wat research gaan doen naar deze producten en ik kwam erachter dat er een hele mooie boodschap en waardevolle missie aan verbonden zit.

“It’s all about beauty!
Our goal is to get more people using 100% natural products,
not just because they feel like they should, but because they really work!”, aldus Jo .

Duurzaam & verantwoord

Wie houdt er niet van om verantwoord bezig te zijn? Als jonge vrouw van 21 jaar ben ik heel erg bewust bezig met wat ik op mijn gezicht smeer (en dan bedoel ik letterlijk smeer. Opmaken is een hele missie voor mij.) en daarom wil ik graag alles zo natuurlijk mogelijk. Een van de redenen hiervan is, omdat ik het milieu en onze diertjes erg belangrijk vindt. En de andere reden is, omdat ik simpelweg erachter ben gekomen dat chemische producten mijn huid kapot maken. Bij Beauty Kitchen zijn ze op alle vlakken zo verantwoord mogelijk bezig met het produceren van 100% natuurlijke producten. Al hun verpakkingen zijn recyclebaar en zelfs hun etiketten zijn geprint op gerecycled papier. Ze steunen veel goede doelen waaronder The Seahorse Trust & Rainbow Trust. Ook zijn ze bij het samenstellen van de ingrediënten continu bezig met wat het beste voor de aarde is.

Schattige verpakkingen 

Toch moet ik jullie toegeven dat wanneer ik een product aanschaf, ik zo iemand ben die een-product-koopt-omdat-ze-het-er-mooi-uit-vindt-zien. Gelukkig vind ik de verpakkingen van Beauty Kitchen super schattig! Ze maken me niet alleen vrolijk, maar er is ook nog eens de mogelijkheid om de verpakkingen zelf te ontwerpen of zelf te produceren! Ze bieden een Raw Inventions Ultimate Invent Your own beauty Products kit aan, waar alles in zit wat je nodig hebt om je innerlijke uitvinder los te laten en thuis jouw eigen 100% natuurlijke, effectieve Beauty kitchen crèmes, lotions, maskers, zeepgels, balsems en zalven te creëren.

Oja, had ik al verteld dat de producten ook nog eens super betaalbaar zijn? De kosten liggen tussen de 4,99 en 29,99 in.
Overtuigd? Ik wel!

Voor meer info: https://www.beautykitchen.co.uk/

https://www.hollandandbarrett.nl/shop/brands/beauty-kitchen/

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *