BrainBoost planner
Lifestyle

BrainBoost planner: starterpack voor middelbare scholieren

Nu dat school weer is begonnen over het hele land, kan een agenda niet ontbreken. Maar welke agenda kies je dan, en waarom? En is een agenda echt nodig op de middelbare school? Samen met mijn bazin a.k.a planner Queen, heb ik deze planner onder de loep genomen. Deze planner van BrainBoost is niet zomaar een agenda om je huiswerk of toetsen in te schrijven, het is een planner om je leven op orde te krijgen en je doelen te behalen, terwijl je ook nog tijd over houdt voor leuke dingen!

De middelbare school is een grote uitdaging, omdat je je doelen wilt behalen maar ook tijd vrij wilt houden om leuke dingen te kunnen doen met je vrienden. Een agenda wordt op deze leeftijd al snel onderschat, want wat heeft het nou voor nut om alles op te schrijven? Note-to-my-13-year-old-me: Heel veel!
De BrainBoost planner bevat weekplanningen, brainboosters, en handige tips van Tim Hofman. Het verschil met een agenda is dat deze planner niet alleen vakjes bevat met de bijbehorende datum waar je je werkzaamheden op kan schrijven, het bevat veel meer ruimte om je leven bij te houden! Terug te blikken over hoe je je aan het begin van het jaar voelde, of je dromen te noteren.

Toen ik op de middelbare school eenmaal kennis had gemaakt met een agenda, kon ik niet meer zonder!
Uiteindelijk was ik dat kind dat zo perfectionistisch en dwangmatig alles opschreef (toiletbezoeken nog net niet inbegrepen).
Maar in de loop van de tijd raakte ik toch het overzicht kwijt. Ik wist niet meer precies wat ik nou wel en niet had gedaan, super frustrerend dus. Een planner was meer iets voor mij geweest.
Het leuke aan deze planner is dat er aan het einde van ieder maandoverzicht ook een terugblik zit. Hier kan je opschrijven waar je trots op bent, wat je niet hebt behaald en je doelen voor aankomende maand. Dit zorgt voor een goede zelfreflectie, en motivatie!

Ik denk dat een leuke agenda heel belangrijk is voor kinderen op de middelbare school.
Niemand zit te wachten op saai boekje met grijs papier en een bijbehorende datum.
Maar dat begrijpt het BrainBoost team, omdat deze docenten zelf nog jong en deskundig zijn en snappen wat jongeren bezighoudt.
Als jongere wordt de tijdsdruk groter en er wordt van alles van je verwacht, en als je niet weet hoe je daar mee om moet gaan, dan kan dat voor veel stress zorgen. Deze planner bevat veel handige tools om de eerste stress-momentjes toch wat makkelijker te maken.
De grappige quotes en de tips van Tim zijn super leuk en dat maakt de planner aantrekkelijk!

Als ik nog op de middelbare school zou zitten, had deze planner zeker weten in mijn rugzak gezeten!

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *