Dierenliefde,  Lifestyle,  Thee musthaves

De leukste dieren theekopjes!

Yes! Het is dierendag! En wat is er nou beter dan deze dag te vieren met een lekkere thee in een bijpassend theekopje? Ik heb de leukste dieren theekopjes voor jullie op een rijtje gezet! Zodat jij en je huisdier samen kunnen genieten (na dat je ze verwend hebt met hun lievelingseten natuurlijk) van deze feestelijke dag in stijl!

Het eerste theekopje wat ik met jullie deel is niet alleen voor de konijnenliefhebbers onder ons. Het theekopje is van www.cadeautjes.nl en er zijn buiten de konijnen variant, nog zeven andere dieren varianten te verkrijgen! Zoals een eekhoorn, kat of zelfs een egel! De kopjes zijn niet alleen leuk om uit te drinken, maar ook leuk om te gebruiken als waxinelicht houder. De staart van het dier steekt uit het kopje zodat het dient als handvat, maar het er ook nog eens super creatief uit ziet! Ik vind het leuk! En let’s be honest, konijnen staartjes zijn dé schattigste staartjes ever!

 

 

 

Vindt jij het tijd om je hamster in de spotlight te zetten? Dan is deze mok van Mugsterpiece echt iets voor jou! Deze schattig webshop verkoopt handgetekende mokken met liefde. In dit geval, liefde voor dieren. Vandaag is er ook nog eens 20% korting op alle artikelen in de webshop met de code: “dierendag”! Reden genoeg om de webshop te bezoeken!

Tip: Heb je nou (net zoals mij) een gerbil en denk je: ach, gerbil, hamster, een pot nat. Dan raad ik je toch ten zeerste aan om geen hamster mok als ode aan je gerbil te kopen. Gerbils zijn slim en dit kan dus als een belediging opgevat worden. Gerbils zijn geen hamsters. Gerbils have rights too.

 

 

 

Hello from the otter siiiiiiiiide! Ben jij een fan van Adele? En zijn otters jou spirit animals? Dan is deze mok onmisbaar in jou servieskast! Ook deze mok is van Mugsterpiece en is superleuk en origineel! Niet alleen zijn de mokken handgetekend maar ze zijn ook nog een super betaalbaar! Voor dit exemplaar betaal je maar €8,95-

Wist je dat: Het is algemeen bekend dat otters de schattigste handjes op de hele planeet hebben, dúh. Maar wist je dat otters elkaars handen vasthouden tijdens het slapen zodat ze niet van elkaar wegdrijven? *smelt* En als ze toch alleen moeten slapen dan maken ze een dekentje van zeewier! OMG! Zo freakin cute! 

Otters, mag ik ook een keer jullie handje vasthouden?

 

 

 

Ook heeft Mugsterpiece een groot assortiment katten mokken! Waaronder dit leuke exemplaar speciaal voor de kattenliefhebbers! Na het bestellen duurt het minimaal een week voordat je de mokken in huis hebt. Benieuwd naar het hele assortiment? Bekijk hier de site! Pas wel op dat je kat geen sterallures krijgt, wanneer je zoveel katten mokken in huis haalt. Katten zijn hier namelijk zeer vatbaar voor.

 

 

 


They see me hanging, they hatin! Bij een leuke katten mok mag een katten theelepel natuurlijk niet ontbreken! Deze katten theelepels zijn niet alleen super leuk, maar ook nog eens kei praktisch! Je zult nooit meer last hebben van een te kort lepeltje in een te grote mok met deze hangende kat!

 

 

 

Welke mokken van Blond Amsterdam zijn niét leuk? Vooral deze XL unicorn mok van de nieuwe collectie Made with Magic. I believe in Unicorns! En daarom vind ik dat deze mok in dit rijtje thuishoort!

Ben jij meer een doe-het-zelf’er? Dan is er altijd nog een mogelijkheid om via www.vistaprint.nl een eigen mok te ontwerpen met een foto van jou huisdier! Dit is al mogelijk vanaf €5,99-

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met deze leukste dieren theekopjes en zit er een tussen die perfect bij je past!

Fijne dierendag!

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *