Lifestyle

Dè stofzuiger voor jou en je huisdier!

Dat ik een trotse konijnenmoeder ben, is geen nieuws voor jullie. Ik houd van mijn kleine hupsende haarballen, maar de rotzooi die het met zich meebrengt word ik minder blij van. Mijn konijnen zitten binnen, dus een dagelijkse schoonmaaksessie is geen overbodige luxe. Wist je dat deze beestjes maar liefst 300(!!!) keutels kunnen leggen op een dag? Gelukkig doen die van mij dat wel in hun daarvoor bestemde konijnentoilet *maakt gebaar van waardering naar Pip en Zelda*. Maar hooi vind ik op plekken in mijn huis waar mijn konijnen niet eens komen! Inmiddels is mijn badkamermat, sokkenlade, shampoofles, en zelfs de baardharen van mijn vriend niet meer hooivrij! Naar mijn mening mogen de opruimtaken waar konijnenmoeders mee dealen dus niet onderschat worden! Natuurlijk krijg je er veel liefde voor terug, maar een snellere manier vinden om die konijnenrommel op te ruimen, klinkt interessant! Toch? Hoe verwijder je die hardnekkige konijnenharen van je bank? En hoe zorg je ervoor dat die overige hooisprietjes verdwijnen? Gelukkig hebben ze daar in het begin van de 20ste eeuw een ge-wel-dig-e uitvinding voor gevonden, namelijk: de stofzuiger! Maar waar vind je dan een stofzuiger die diervriendelijk, snel én effectief is?

de juiste stofzuiger

Stofzuigen, een dagelijkse bezigheid als konijnenmoeder, kattenvrouwtje en/of hondeneigenaar. Iets onvermijdelijks wat altijd vele terugkomende frustraties met zich meebrengt. Konijnen die angstplasjes doen in een hoek van de kamer of een driedubbele hartverzakking krijgen, omdat ze bang zijn voor het zoemende geluid. De stofzuiger die verstopt raakt door het hooi dat vast komt te zitten en stofzuigerzakken die ontploffen. Emotionele inzinkingen waarbij je in slow motion op de grond valt en heel hard ‘WAAROM!?’ roept. Herkenbaar?
Deze dagelijkse bezigheid voelt als een groot strijdtoneel! Hoe vind je een stofzuiger die al deze obstakels overwint? Toen mijn oude stofzuiger een geluid begon te produceren wat te vergelijken was met een eend die last had van stembandknobbels, wist ik dat het tijd was om een nieuwe handlanger te gaan zoeken. En zo kwam de nieuwe BLACK + DECKER pet 2in1 snoerloze steelstofzuiger in mijn leven! Als je deze bovenstaande frustraties herkent als baasje, dan snap je wat voor een blijdschap je voelt als je een stofzuiger vindt die doet wat jij wilt!

BLACK + DECKER pet 2in1 snoerloze steelstofzuiger

Deze stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor dierenliefhebbers. Dankzij de bijgevoegde dierenborstel kun je makkelijk al je meubels dierhaar vrij maken. Ook bevat het een speciale rubberen vloerborstel die de meest hardnekkige haartjes opzuigt en ervoor zorgt dat ze niet in de knoop raken. Mijn konijntjes vinden het heerlijk om op het tapijt te spelen, maar het is altijd lastig om het tapijt daarna weer haarvrij te krijgen. Dankzij de vloersensor in de stofzuiger wordt de zuigkracht verhoogd wanneer het zich op hoogpolig tapijt bevindt. Als een hoge zuigkracht niet meer nodig is, schakelt de stofzuiger automatisch over naar Eco Mode.

De stofzuiger is snoerloos en kan makkelijk worden opgeladen op het laadstation. Dankzij de batterijsensor, die zichtbaar is op een LED – indicator, kan je precies zien hoelang je nog kan werken. De laadtijd is +/- 5 uur waarna je er vervolgens weer 30 minuten mee kan werken.

De stofzuiger is te gebruiken als handstofzuiger en steelstofzuiger, dus geschikt voor alle oppervlaktes in je woning! Ook verspreidt het tijdens het stofzuigen een heerlijke frisse geur danzkij de geurfilter. Mijn kitten vindt het super leuk om achter de stofzuiger aan te rennen als ik aan het stofzuigen ben. Mijn konijnen? Ondanks dat ze geen angstplasjes meer leggen, hupsen ze er toch nog liever voor weg.

Pip

Ben jij als dierenliefhebber op zoek naar een geschikte stofzuiger? De Black + Decker pet 2in1 is een absolute aanrader en gewoon te bestellen bij Bol.com!

Kusjes,

Tara

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *