Diensten

Eva Bours fotografie

Samenwerken? Leuk! 

Heeft u een bedrijf, product of dienst? Wilt u meer verkeer naar uw website of meer klanten in uw winkel? En hebt u geen idee wat de beste manier is om te promoten? Dan kan ik u helpen! Als Social Influencer, Social Media adviseuse en Content Creator, kan ik u helpen om samen te werken aan een succesvolle toekomst voor uw bedrijf!

  • Social Influencer

Uw bedrijf of product promoten via mij? Als Social Influencer heb ik een groot bereik en kan ik uw product op een creatieve manier onder de aandacht brengen!

  • Social Media adviseuse

Als Social Media adviseuse kan ik u advies geven op het gebied van online marketing. Benieuwd naar hoe u uw dienst of bedrijf het beste kan promoten? Ik kan u helpen!

Instagram specialist

Instagram is hét platform op dit moment om uw bedrijf te promoten! Hulp nodig bij het creëren van een aantrekkelijke Instagrampagina? Wilt u meer volgers en bekendheid? Als specialist op het gebied van dit platform kan ik u alle do’s en don’ts vertellen!

Social Media beheer

Als bedrijf geen tijd om uw eigen social media pagina’s bij te houden? Ook deze dienst neem ik graag van u over!

  • Content Creator

Als Concent Creator ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van een mooie inhoud op social media! Uw product op een professionele en creatieve manier promoten? Ik kan u helpen!

  • Model

Bent u fotograaf en heeft u een leuk idee voor een fotoshoot? Of zoekt u een model voor een reclameshoot? Leuk! Hier help ik u graag bij! Bekijk mijn portfolio en neem contact met me op!