Lifestyle,  Modellenwerk

Divine Proud dresses

Zoals jullie weten sta ik regelmatig model voor: Divine Pride. Dit is het bedrijf van mijn moeder. Mijn moeder is stylist en designer en verkoopt o.a. galajurken, cocktailjurken, bruidsjurken en nog veel meer gelegenheidskleding. Deze jurken zijn te vinden op haar webshop: www.divineproud.com. In de loop van de jaren heeft Elly Schraven (a.k.a mijn moeder) zichzelf ontwikkelt tot stylist en designer. Ze ervaart dagelijks dat er een grote hoeveelheid vrouwen zichzelf verstoppen, waardoor de wereld niet kan meegenieten van hun kwaliteiten en schoonheid. Door middel van haar kleding en styling advies wil ze ervoor zorgen dat vrouwen zelfverzekerd worden en in hun essentie komen. 

Ik kan me nog herinneren dat, wanneer ik mij vroeger klaar ging maken voor een feestje en ik weer iets zwarts uit de kast pakte, mijn moeder me zuchtend aankeek en vertelde dat ik zoveel mooiere spullen had hangen. Het heeft mij lang geduurd voordat ik, door middel van kleding, mijn persoonlijkheid uit durfde te drukken. Ik was bang voor de mening van andere en onzeker over mijn uiterlijk. Als ik iets kleurrijks droeg naar school toe, werd mij verteld dat het nog geen carnaval was. En wanneer ik in het zwart gekleed was mij werd gevraagd of ik een gothic was. Het was ook nooit goed. Op een dag besloot ik mij hier niks meer van aan te trekken en ging ik dragen waar ik mij fijn bij voelde. De ene keer is het comfy of boho en de andere keer is het trendy. Dit is wat ik andere vrouwen ook gun, jezelf durven zijn. En laat ik nou net weten wie hun daarbij kunnen helpen.

In 2004 besloot Elly te gaan beginnen met een webshop gericht op de verkoop van jurken. Wanneer ze haar volgende collectie uit wilde gaan kiezen, ging ik altijd enthousiast mee. Als ik geluk had kreeg ik haar overgehaald om ook wat leuks voor mij te scoren. Ik voelde me altijd haar persoonlijke assistente en het was ook nog eens een leuk moeder-dochter uitje. Deze moeder-dochter uitjes hebben zich ontwikkeld tot een samenwerking bij fotoshoots of modeshows waarin ik model sta voor haar jurken en zij de styling of het design verzorgt. Inmiddels werken we met een vast team om de jurken op een professionele manier op de foto te krijgen waarbij we het beste uit de jurk naar voren laten komen. Iedere jurk die ze verkoopt is uniek. Sommige zijn handgemaakt en andere zijn vintage. Het zal nog wel een poosje duren voordat ik ga trouwen. Maar wanneer die tijd aangebroken is, dan weet ik wie mijn bruidsjurk gaat ontwerpen, Elly natuurlijk.

Heb jij behoefte aan styling advies? Of ben je opzoek naar een stylist voor een fotoshoot? Bekijk de site: www.divine-pride.com

Heb je interesse in het vinden van een authentieke jurk? Bekijk de site: www.divineproud.com

Fotografie door:  www.artby.eu

Kusjes,

Tara

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *