Dr Organic Shea Butter
groene producten,  Lifestyle

Dr. Organic Shea Butter review

Deze zomer introduceert Dr. Organic een nieuwe verzorgingslijn op basis van biologische Shea Butter. Deze Shea Butter lijn met biologische oliën en voedende fruitextracten, heb ik als bio-fan natuurlijk uitgeprobeerd. Deze lijn is bedoeld voor de droge en gevoelige huid, dus ik was vooral benieuwd wat voor effect het had op mijn vettige huid. Graag vertel ik jullie over mijn ervaring met deze verzorgende, hydraterende en voedende verzorgingslijn. 

Dr. Organic Shea Butter Body scrub

body scrub dr organic

De body scrub van Dr. Organic bevat fijne scrubkorreltjes uit vulkanisch gedeelte (perliet), welke onschadelijk zijn voor het milieu. Het verschil met scrubkorrels is goed te merken en dankzij deze kleine korrels had ik ook echt het gevoel alsof mijn huid effectief gereinigd werd. De body scrub bevat biologische mango- en papaja-extracten. En bevat een subtiele aroma. De scrub trekt snel in de huid, wat zorgt voor warmte en instant verzorging. Omdat mijn huid nu dagelijks zonlicht moet verdragen is een goede en verzorgende scrub, die dode huidcellen mild en effectief verwijdert, een must-have voor de zomer.

Dr. Organic Shea Butter skin lotion

dr organic skin lotion

De voedende skinlotion van Dr. Organic voor gezicht en lichaam bevat een mix van Shea Butter, Aloë Vera en fruitextracten. De textuur is erg dun en anders dan de meeste huidlotions. Deze lotion bevat naturlijke ingrediënten als, cacaoboter, kokosolie en Aloë vera-sap. Ook hydrateert het de huid en laat het een langdurige aroma achter. De geur van de lotion vind ik persoonlijk niet heel lekker. De geur van amandel is eerder een geur voor in de winter, dan in de zomer.

Dr. Organic Shea butter body butter

Dr Organic Body butter

Deze romige body butter bevat Shea Butter, Aloë vera, en papaja-extracten en is verrijkt met bijenwas en kokosolie. Ik ben een persoonlijke fan van kokos, dus ik ben heel enthousiast over deze body butter. Na het douchen vond ik het heerlijk om mijn huid te verwennen met deze body butter. Het hydrateert en voedt de droge huid langdurig en verbeterd de conditie van de huid bij herhaaldelijk gebruik. Net als de body scrub brengt de body butter warmte toe aan de huid. Het enige nadeel, de amandelgeur is erg aanwezig en zoals ik al eerder zei in dit artikel, is dit geen geur die mij aanspreekt.

Dr. Organic Shea Butter Hand & Nail creme

Dr Organic hand and nail creme

Deze intens hydraterende handcrème bevat Shea Butter in combinatie met fruitextracten, Aloë vera-sap en kokosolie. De creme voelt ultrazacht en biedt onmiddelijk verlichting bij droge handen. Ik geef eerlijk toe dat ik een beetje handcrème verslaafd ben en dus heel enthousiast werd om deze handcrème te mogen proberen. Deze crème is voor mij echt een verwen-handcrème, en een aanrader voor alle handcrème-addicts like me!

De Dr. Organic Shea Butter huidverzorgingslijn is sinds augustus 2018 verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be

Kusjes,

Tara

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *