Lifestyle

Een huis een thuis, dankzij topdoek.nl

Foto’s, schilderijen, tekeningen, we hebben ze allemaal wel in huis hangen. Foto’s van de vakantie met je vriendengroep, abstracte kunst (wat ik dan weer niet snap) en een tekening van je nichtje, noem maar op. Deze plaatjes maken ons huis een thuis. Ik vind het dan ook leuk om eens in de zoveel tijd mijn fotolijstjes te vervangen met nieuwe (of oude) foto’s waar ik veel waarde aan hecht. En dan die foto boven je bank, die moet wel écht perfect zijn!

Het kiezen van de foto

Topdoek.nl bood mij aan om een canvas foto te laten maken bij hen. Hartstikke leuk! De foto boven mijn bank was inmiddels wel aan vervanging toe. Maar welke foto wilde ik op canvas? Een foto van mij en mijn kat of een foto van mij en mijn vriend? Een lastige keuze, maar voor deze keer liet ik mijn innerlijke kattenvrouwtje niet de overhand nemen en koos ik voor een foto van mij en mijn vriend. Wel zo aardig, toch? 

Goedkope canvas foto

Oké, de foto was gekozen! Klaar om mijn topdoek te bestellen. Ik wist niet dat een foto op canvas zo goedkoop kon zijn. Ik kon namelijk al een canvas foto bestellen voor €4,95! Ik koos voor een afmeting van 80 x 120 van 2 centimeter dik. Ik hoefde de foto verder niet uit te snijden of te verplaatsen in een bepaald programma. Het was een foto selecteren en klaar! 

De bestelling

Na het selecteren van de foto en de afmeting kon ik er voor kiezen om er een ophangsysteem bij te bestellen (zodat de canvas mooi tegen de muur aanhangt) en/ of de foto te laten controleren door een professional (wat in mijn geval niet nodig was aangezien de foto een RAW-bestand was van een fotoshoot). Ik kon ook nog kiezen voor een lijst om de canvas heen en een bewerking van de foto in het zwart-wit of sepia. Dit heb ik niet gedaan. 

De levering

Ik heb de canvas besteld en de volgende dag had ik hem al in huis! De canvas was super goed ingepakt en kon echt niet beschadigen. En man, wat was hij groot! Toen ik het doek zag was ik ontzettend tevreden. De kwaliteit en het materiaal is top! Precies zoals het zou moeten zijn en ik kon niet wachten om de canvas meteen op te hangen. Inmiddels hangt de canvas boven mijn bank in de woonkamer mooi te wezen! 

Conclusie topdoek.nl

Ik ben hartstikke blij met de canvas en www.topdoek.nl is een absolute aanrader om een canvas foto te bestellen. Je kan niet alleen canvas doeken bestellen, maar ook andere leuke fotoproducten, zoals een kussen met foto of een mok met foto. Ik ben benieuwd wat jullie van topdoek.nl vinden!

Kusjes,

TaraGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *