groene producten,  Lifestyle,  Thee musthaves

Evans & Watson thee

Hoeveel weet jij nou van het een van de meeste genuttigde drankje van de wereld? Wist je dat het ondersteuning kan bieden bij hoofdpijn klachten of depressiviteit? Thee is niet alleen een lekker drankje, maar in combinatie met de juiste kruiden kan het je ook nog eens ondersteunen bij lichamelijke & geestelijke klachten. Bij Evans & Watson ontbreekt het niet aan kennis over de kracht van moeder natuur.

Thee hemel

Evans & Watson is een webshop met losse thee, geneeskrachtige kruiden, en aanverwante accessoires (oftewel, de thee hemel). De meeste van jullie zullen me wel voor gek verklaren, maar met dit weer drink ik veel thee. Thee drinken bij warme temperaturen is juist goed voor je bloedsomloop. Bij Evans & Watson is er zoveel keuze uit verschillende losse thee zoals,

zwarte thee met vanillesmaak, lichte citrussmaak of kies jij voor de klassieke Irish breakfast? Ik persoonlijk ben meer een Earl Grey fan. Dat komt goed uit, want ze hebben het allemaal.

Of de gezonde groene thee, de populaire thee uit het verre Oosten. Bij Evans & Watson hebben ze meer dan 40 verschillende smaken! En weet je nog niet zo goed welke smaak bij jou past? Dan kies je gewoon een groene-thee-proefpakket. Het is niet gemakkelijk om een nieuwe favoriete thee te kiezen, daarom hebben ze bij Evans & Watson verschillende proefpakketten om uit te proberen, op deze manier loop je minder snel de kans om een miskoop te doen.

Thee voor lichaam en geest

Met dit warme weer komen hoofdpijn klachten en slapeloosheid sneller voor en dan is het fijn als er kruiden zijn die ondersteuning bieden, in plaats van medicatie wat vaak weer andere gevolgen met zich meebrengt. Bij Evans & Watson hebben ze kruidenthee die ontspanning en rust kan bieden. Heerlijke Sint janskruid (wat overigens ook kan helpen bij lichte depressies) of de rustgevende valeriaanwortel die een kalmerende werking heeft. Momenteel ben ik aan het genieten van de biologische thee Relaxtastic (aanrader!) en ik moet zeggen, ik voel me relaxed. Maar natuurlijk duurt dat bij mij nooit zo lang, want hé, ik ben en blijf Tara.

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *