Dierenliefde,  Lifestyle,  Modellenwerk,  persoonlijk

Fotoshoot met Eva

Vanaf dat ik 14 ben doe ik modellenwerk. Het is begonnen toen ik op een dag meeging met een model van mijn moeder om te kijken hoe een fotoshoot verliep. Aan het einde van de dag stond ik zelf voor de camera, dit beviel mij zo goed dat ik sinds dien niet meer weg te slaan ben van de fotoshoot wereld. Ik vind modellenwerk heel leuk om te doen, omdat het een stukje acteren is en je jezelf moet uitdagen om bepaalde emoties te tonen. Iedere fotoshoot is anders en iedere fotoshoot is een uitdaging om met het hele team het beste resultaat mogelijk neer te zetten. Voornamelijk sta ik model voor het kledingbedrijf van mijn moeder, maar sinds een tijdje ben ik ook serieus bezig om mijn eigen ideeën uit te werken met een fotograaf.

Kattencafé Balthazar

Vorige week vrijdag had ik een fotoshoot met Eva. Eva ken ik nu al zeker een jaar en we hebben veel gemeen op het gebied van inhoud creatie, maar ook op onze manier van leven (vegan power & save the animals en shit). We hadden deze dag afgesproken om in Nijmegen foto’s te maken. Ons idee voor deze fotoshoot was om een aantal hotspots in Nijmegen te gaan bezoeken die mijn interesses reflecteerde en zo mijn instagram pagina en portfolio een boost zouden geven. Het kattencafé mocht natuurlijk niet ontbreken. We zijn allebei proud catladies dus met hoge piepstemmetjes hebben we in kattencafé Balthazar de ‘katties’ (zoals Eva ze noemt) zitten aanbidden.

Ik vond het heel erg wennen om midden in de stad of in een café te gaan poseren. Bang wat mensen van mij zouden denken. Maar gelukkig heeft me dat al sinds een lange tijd niet meer weerhouden om het gene te doen wat ik leuk vind, dus die dag ook niet. Eva stelde mij heel erg op mijn gemak, ze had leuke ideeën en ik kon merken aan haar dat ze dit soort fotoshoots vaker deed met modellen.

The glamorous life of a model

Het was een prachtige dag dus het leek ons leuk om ook gebruik te maken van de faciliteiten in de omgeving. Nijmegen heeft super schattige parkjes en een prachtig waalstrandje. Met een ijsje in de kleuren van mijn topje (wat expres was gedaan natuurlijk), hebben we in een parkje foto’s gemaakt. Wat is het toch een leuke foto geworden! Helemaal niet te zien dat ik vijf minuten van te voren in het Valkhofpark achter de Barbarossa-ruïne in een snel tempo een andere broek heb aangetrokken. The glamorous life of a model.

The side issues of being a model

Vanuit de stad zijn we richting het waalstrand gelopen waar we Schotse hooglanders tegenkwamen. Natuurlijk wilde ik heel graag met deze prachtige beesten op de foto, maar ik was mega bang dat als ik dichter bij zou komen ik te pletter zou worden gedrukt (I am a pussy). Die enge gedachte ontkrachtte Eva door te zeggen dat er hier geen muren waren, dus dat dat niet kon gebeuren. Het ergste wat er kon gebeuren was dat ik een gebroken been zou oplopen (thanks Eva, you really made me feel safe)Achteraf is dat gebroken been gelukkig ook geen werkelijkheid geworden.

Eatery the Pancake

Tot slot zijn we naar een hele schattige eatery gegaan waar alles roze was! Ik kreeg bij dit café echt een 50’s vibe en de milkshake die we kregen was het toppunt van perfectie. Oreo’s, confetti vlokjes, fruitige gepofte rijst, Who says a model can’t eat? Met dit culinaire hoogstandje hebben we tevreden de dag afgesloten.

Ik vind het heel erg fijn om met Eva samen te werken. Ze luistert goed naar je wensen en gaat er voor 200% voor om met jou het resultaat neer te zetten wat jij in gedachte hebt. Interesse in het werk van Eva? www.evaboursfotografie.com

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *