groene producten,  Lifestyle

G I V E A W A Y: Zechsal pure magnesium

Jeej! Het is giveaway-time!

In samenwerking met Zechsal mag ik een lekker verwenpakketje weggeven met o.a. Zechsal Hair & Body Wash, Zechsal Body Cream en Zechsal Magnesium flakes. Dé perfecte producten om in huis te hebben dit najaar. De producten van Zechsal zitten boordevol magnesium. Magnesium werkt als een natuurlijke ontspanner voor je lichaam en het helpt je om mentaal geconcentreerd en scherp te blijven. Het is tevens betrokken bij de aanmaak van ATP, het stofje dat ons energie geeft. Maar het zorgt ook voor het ritme van je hart, houdt je spieren soepel en houdt je botten sterk!

Zechsal Hair & Body wash

In Zechsal Hair & Body wash wordt de werking van magnesium versterkt door het vitaminerijke Irish moss. Het is heerlijk voedend voor je huid en heeft een lichte en verfijnde geur. Als shampoo is het ideaal voor mensen met een geïrriteerde hoofdhuid of slap en futloos haar. Het helpt je in de meeste gevallen af van een jeukende hoofdhuid. Ik vind de shampoo heel erg fijn en ik merk vooral dat mijn haar minder droog en sterker aanvoelt.

Zechsal Body Cream

De combinatie van magnesium en de verzorgende shea butter zorgen voor een optimale ondersteuning van je huid in de koude najaarsmaanden. Speciaal voor mensen met een droge en geïrriteerde huid. De Body Cream verzorgt de huid optimaal en ondersteund het magnesiumbalans. De Body Cream is ook geschikt voor gebruik in het gezicht. Het bevat magnesiumchloride op het niveau van de Dode Zee (ca. 3%) en is hierdoor effectief bij huidaandoeningen. Ik gebruik de Body Cream voortaan altijd na het douchen of na het gebruik van een Zechsal Magnesium flakes voetenbadje. Het houdt mijn voeten soepel en ontspant na een lange dag wandelen.

Zechsal Magnesium flakes

Al eerder heb ik jullie verteld over de Zechsal Magnesium flakes en hun ontspannende werking. Het verwenpakketje is aangevuld met een zakje Magnesium flakes, welke geschikt is voor een heerlijk en ontspannend voetenbadje. Ervaar de kracht van magnesium en geniet van een moment voor jezelf. De bijzondere Magnesium flakes van moeder natuur bestaat uit zuivere magnesiumchloride in vaste vorm en kristalwater. De magnesiumkristallen lossen op in warm water en worden eenvoudig door je huid opgenomen. Onze voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor de magnesium en geschikt voor het afvoeren van afvalstoffen. Bij regelmatig gebruik wordt de huid zachter en gladder. Je voelt je meer ontspannen en je spieren en gewrichten worden soepeler.

Na zuurstof en water is magnesium de derde levensbehoefte van de mens. De meeste mensen kunnen daar wel wat extra van gebruiken!

Renew the body. Relax the mind.

Gun jij jezelf deze heerlijke producten van Zechsal? Klik op de onderstaande foto en doe mee met de giveaway!

Wil je de producten meteen bestellen? Dat kan! De producten zijn verkrijgbaar bij www.zechsal.eu

Gebruik de kortingscode: THEEMETTARA en krijg 10% korting op je bestelling!

Kusjes,

Tara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *