gratis e-book

10 stappen om met meer impact zichtbaar te worden op Instagram

Als ondernemer is Instagram onmisbaar voor jouw bedrijf. Dagelijks zijn er in Nederland meer dan 3,4 miljoen gebruikers actief op Instagram. Jij kan hier dus jouw potentiële klant bereiken!

Hoe tof zou het zijn als jij…

…moeiteloos jouw doelgroep bereikt

…waardevolle interacties aangaat

…jezelf online kan positioneren op een manier die goed voelt voor jou

…minder tijd & geld kwijt bent aan marketing, want je weet wat wél en niet werkt

…jouw doelgroep kan inspireren door middel van jouw content

…meer verkoopt omdat jouw doelgroep jou vertrouwt

 

Dit is allemaal mogelijk, wanneer jij Instagram inzet op de juiste manier, zodat jij zichtbaar wordt!

In dit gratis e-book vertel ik jou de 10 belangrijkste stappen die er voor nodig zijn om meer resultaat uit Instagram te halen. 

Liefs,

Tara

 

Gratis e-book aanvragen

Laat je gegevens achter via dit formulier, dan ontvang je het e=book binnen enkele minuten in je inbox! Waarnaar jij eindelijk die statistieken van Instagram gaat leren begrijpen.

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit InstaBen jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.gram.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.

@theemettara

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS