Insta mindset cursus

Wordt vol zelfvertrouwen zichtbaar met jouw verhaal

Wordt vol zelfvertrouwen zichtbaar op Instagram als ondernemer. Zet jouw verhaal in om jouw droomklant te bereiken, zodat jij meer resultaat gaat halen uit jouw Instagram kanaal. 

 

Tijd om zichtbaar te worden!

Jij bent jouw onderneming gestart vanuit jouw passie. Jij hebt een verhaal te vertellen en bent druk bezig met jezelf te ontwikkelen als persoon en als ondernemer. Diep van binnen heb je een groot verlangen om jouw verhaal met de wereld te delen en wil je dolgraag jouw doelgroep bereiken, maar bepaalde gedachtes houden jou nog tegen…

Herken je dit?

  • Je vraagt jezelf af of jouw verhaal wel waardevol genoeg is om te delen.
  • Je bent veel bezig met wat anderen er van zouden vinden als jij zichtbaar bent.
  • Je twijfelt of het überhaupt wel mogelijk is om zichtbaar te zijn met jouw rugzakje (de ervaringen die jij hebt meegemaakt).
  • De online wereld voelt als een onveilige plek die jou onzeker maakt.
  • Je weet niet hoe je jezelf moet onderscheiden als ondernemer.
  • Je bent bang dat jouw content niet interessant genoeg is, want je krijgt geen reacties van jouw doelgroep.

Ik heb mezelf jarenlang laten tegenhouden door dit soort gedachtes en onzekerheden, maar inmiddels weet ik wat er voor nodig is om van mijn rugzakje, mijn kracht te maken.

 

Mijn rugzakje

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Veel ondernemers vinden het spannend om zichtbaar te worden, omdat zij misschien wel een rugzakje hebben. Wat bedoel ik met een rugzakje? Een rugzakje zijn de ervaringen die jij bij jou draagt n.a.v. vervelende gebeurtenissen, overtuigingen of (mentale) problemen. Iedereen heeft een rugzakje. De ene rugzak is wat zwaarder, dan de ander. Maar hoe dan ook: jouw rugzakje mag er zijn.

Deze overtuigingen, gebeurtenissen en problemen zijn menselijk. Het is helemaal oké om een rugzakje bij je te dragen, maar het kan er soms voor zorgen dat je jezelf laat tegenhouden door deze overtuigingen en gebeurtenissen/ problemen uit het verleden. Ik leer jou met liefde hoe jij jouw rugzakje kan inzetten als kracht, want ik weet er alles van… 

In 2016 kwam ik thuis te zitten met een angststoornis en een depressie. Ik durfde niet meer naar school, had bijna dagelijks paniekaanvallen en zag mijn vrienden nog maar amper. Toentertijd was ik 19 jaar en ik kreeg vaak de vraag ‘hoe kan een jonge meid van 19 jaar nou depressief zijn?’ of opmerkingen als: ‘er is toch niks om bang voor te zijn’ en ‘probeer naar de leuke momenten in het leven te kijken’. Niet alleen voelde ik mij vaak totaal niet begrepen, maar ik had ook een laag zelfbeeld, waardoor mijn dromen onmogelijk leken.

Inmiddels ben ik gaan leren om van mijn imperfecties te gaan houden en ben ik een zelfverzekerde fulltime ondernemer die aan de weg timmert om ALLES uit het ondernemerschap en het leven te halen. Dagelijks inspireer ik 2000 volgers op Instagram en krijg ik tientallen berichtjes van vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal, hun verhaal met mij delen en tips vragen om om te gaan met hun eigen rugzakje.

Juist doordat ik mijn kwetsbaarheden ben gaan laten zien en mijn verhaal ben gaan delen, werk ik nu samen met ondernemers als: Sharona Bolander, Splukkel en Ted & Ellen van c3 consultancy. Ook heb ik al meer dan 100 andere vrouwelijke ondernemers succesvol mogen helpen met hun online zichtbaarheid.

Dit heb ik allemaal in minder dan een halfjaar tijd weten te bereiken…

Als je zelf graag jouw perfecte imperfecties wilt gaan omarmen en van jouw rugzakje jouw kracht wilt maken, dan is de insta mindset cursus echt iets voor jou. In deze cursus ga jij jezelf onderscheiden (als ondernemer) op instagram door middel van jouw rugzakje. Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer (in spé) en wil jij graag van jouw rugzakje, jouw kracht maken, jezelf onderscheiden en daarmee de doelgroep bereiken die bij jou past? Dan is de insta mindset cursus voor jou!

@theemettara

Wil jij…

→   De kracht van je rugzakje laten zien en gebruiken in je voordeel?

→   Jouw ideale klant laten zien wie jij écht bent zodat ze voor jou kiezen?

→   Meer zelfvertrouwen krijgen in het online zichtbaar zijn?

→   Leren hoe je een betere mindset krijgt op het gebied van online zichtbaarheid?

→ Leren hoe je door minder tijd kwijt te zijn, Instagram optimaal weet in te zetten, met hetzelfde resultaat?

→ Niet meer bezig zijn met de mening van anderen, wanneer je zichtbaar bent op Instagram?

 

 

Klaar om jouw verhaal te gaan delen?

Wauw! Tara, ik ben zo blij! Voor mijn samenwerking met jou deed ik echt maar wat op Instagram, mijn statistieken bekeek ik NOOIT en ik liep áltijd vast op onderwerpen. Daarbij had ik niet het idee dat ik echt iets uit Instagram haalde. Na jouw advies heb ik altijd onderwerpen achter de hand en zijn mijn statistieken super erg verbeterd. Mijn story-views en bereik zijn zelfs verdubbeld! Én ik speel in op mijn statistieken woeehoe!

Marion Cremers

Studio Cremers

Wauw wat kreeg ik mooi en inspirerend advies van jou m.b.t. Instagram! Tof om te zien dat jij je zo verdiept hebt in mijn profiel en hoe persoonlijk je het maakt met het filmpje. Ik ben meteen mijn profiel ingedoken om het een en ander aan te passen. Thanks! Jouw oprechte complimenten en tips betekenen heel veel voor me.

Jennifer

Je Hart

mijn aanpak

Dit ga jij bereiken

In deze cursus leer jij in 10 dagen tijd hoe jij jouw rugzakje kan omzetten in jouw kracht. Jij gaat leren hoe jij jezelf kan onderscheiden en trekt moeiteloos de doelgroep aan die bij jou past en zich herkent in jouw verhaal.

De cursus kan je volgen via een privé profiel op Instagram. De cursus start 16 november en gedurende cursus mag je mij altijd vragen stellen. Op 20 november is er een live Q&A

 

Module 1: Jouw verhaal

We gaan aan de slag met het vertellen van jouw verhaal. Een verhaal met een waarom die sterker is dan jouw rugzakje. Een waarom die ervoor zorgt dat jij jouw boodschap krachtiger en zelfverzekerd kan vertellen. 

module 2: jouw Mindset

Welke gevoelens, gedachtes en overtuigen heb jij nu die jou er van weerhouden om te gaan stralen met jouw rugzakje? Wat is er voor nodig om om te gaan met deze gevoelens, gedachtes en overtuigingen? We gaan niet kijken naar wat er (nog) niet kan, maar naar wat er wel kan.

module 3: jouw rugzakje

Wat zijn herkenbare elementen die jij gemeen hebt met jouw doelgroep? En hoe ga jij deze herkenbare elementen zichtbaar maken? Jouw doelgroep gaat jouw vertrouwen, omdat ze zich herkennen in jouw rugzakje.

module 4: jouw resultaat

Wat is het resultaat dat jij wilt behalen? En wat is er voor nodig? We gaan er voor zorgen dat jij met jouw rugzakje het resultaat gaat behalen, wat jij wilt behalen.  

module 5: jouw kracht

Doordat jij jezelf weet te onderscheiden met jouw rugzakje, zien mensen wie jij bent en kiezen zij voor jou. Jij gaat inzien wat de voordelen zijn om jouw verhaal te delen. 

bonusmodule: jouw instagramprofiel

Hoe vertaal je alle kennis die je gedurende cursus hebt geleerd naar content op jouw Instagram profiel? In deze bonusmodule krijg jij alle ins & outs over Instagram te weten, zodat jouw verhaal op de juiste manier aankomt bij jouw doelgroep. 

De investering is €27,- excl. BTW

Ik help jou…

→   Jouw verhaal krachtig te vertellen op Instagram

→   Inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is mét jouw rugzakje

→   Een band op te bouwen met jouw doelgroep/ volgers 

→   Het resultaat te behalen, welke jij nodig hebt voor het zetten van de volgende stap

→ Jezelf te onderscheiden, door jouw verhaal, zodat jouw droomklant voor JOU kiest

 

lieve woorden
Voordat ik bij Tara de insta analyse deed was ik al heel erg actief op Instagram. Maar mijn stories waren een beetje rommelig en ik durfde geen vertaalslag te maken naar mijn aanbod. Ik heb geleerd om zakelijk gezien meer te durven laten zien wat ik mijn doelgroep kan bieden. Ik heb ook een helderdere doelgroep gekregen en weet nu beter stories en post te maken die aansluiten bij de pijn van mijn klanten. Ik kan mijn expertise nu nóg beter laten zien! Tara gaat echt heel grondig te werk en geeft enorm veel waarde weg. Ik heb nu voor 1 insta-analyse 3 maanden aan werk gekregen omdat ze zoveel goede tips geeft! Ik raad haar dan ook echt aan als je je instagram eens flink onder handen wilt nemen!
Celine

Health Beauty Mind

Ik heb Tara via Instagram leren kennen en voelde al meteen een klik. Het is super fijn om iemand te leren kennen die net zo enthousiast over ondernemen kan zijn als dat jij zelf bent. Tara heeft mij laten zien hoe je Instagram kunt gebruiken voor jou bedrijf en heeft mij geleerd hoe je waarde kan bieden in jouw berichten en hoe je meer accounts kan bereiken. Dankzij deze nieuwe manier van jezelf presenteren op social media, heb ik al zeker 100 volgers erbij. Ik ben super blij met de samenwerking met Tara en kan dit iedereen aanraden!
Anouk

Anouk Martens Producties

faq

Veelgestelde vragen

Is Instagram wel een goed marketing kanaal voor mij?
  Bevinden jouw (potentiële) klanten zich op Instagram? Dan is het antwoord: JA! 90% van mijn klanten komen uit Instagram en ook jij kunt meer klanten halen uit dit kanaal. In de Insta Review geef ik je hier handvaten voor. Neem bij twijfel zeker even contact met mij op. Vertel mij waar je tegenaan loopt en dan kijken we samen of de Insta Strategie nu de juiste stap is voor jou.
Hoe werkt zo'n Insta mindset cursus precies?

De cursus duurt 10 dagen en start voor de eerste keer op 16 november 2020, maar na de cursus krijg jij nog je krijgt één maand lang toegang tot het besloten Instagram account waar deze cursus op wordt gegeven. De cursus start … en wanneer de betaling rond is wordt jij toegelaten tot het Instagram account, zodat je de cursus kunt gaan volgen. 

Voor wie is het?

 
De Insta mindset cursus is voor vrouwelijke ondernemers of vrouwen die graag een onderneming willen gaan beginnen.

Wat is de investering?

De cursus kost maar 27 euro excl btw. Je ontvangt bij de betaling een factuur, zodat je de BTW kan indienen en terug kan vragen.

Klik hier om de insta mindset cursus aan te vragen >

Kan ik de cursus later volgen?

Ja zeker! Je krijgt één maand lang de kans om de cursus te volgen. Je hoeft dus niet perse van … tot en met … mee te doen. Wel raad ik je aan om bij de live Q&A aanwezig te zijn.

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
 

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om jouw Insta Review aan te vragen met aangepaste factuur >

Wil jij jezelf laten zien?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS