groene producten,  Lifestyle

Jouw persoonlijke geur met Nugi perfumes

Simplistisch maar stijlvol, persoonlijk en origineel. Maak kennis met Nugi, een minimalistisch parfum- en cosmeticamerk in Rotterdam. Nugi creëert mooie producten waar je je creativiteit in kwijt kan. Een lekkere geur voor jezelf, voor in huis of voor op kantoor. Niet alleen te gebruiken als parfum, maar ook als onderdeel van een beleving. New year, new me? Wat dacht je van een nieuwe geur die jou daar bij kan ondersteunen?

Mooie momenten herbeleven met geuren

Sommige geuren herinneren ons aan een bepaalde tijd. Een mooie vakantie of een hete zomer. Maar het brengt ook een gevoel in ons naar boven, zoals; veiligheid, liefde of misschien geeft het je zelfs wel een boost, wanneer je dat nodig hebt. Geuren hebben onbewust enorm veel invloed op onze gemoedstoestand.

Wist je dat de aantrekkingskracht tussen een man en vrouw vanaf het eerste moment al bepaald wordt op basis van hoe ze ruiken?

Een geur speciaal voor jou

Mij lijkt het daarom zo ontzettend belangrijk dat je een geur kan creëren die perfect bij jouw persoonlijkheid, emoties en beleving past. Persoonlijk ben ik erg gevoelig voor geuren. Ik geniet van de geuren die de natuur met zich meebrengt, I’m a sucker for wasverzachter en in de drogisterij kan ik het niet laten om altijd even langs het parfum assortiment te lopen (en 8 verschillende geuren te testen waardoor ik de hele dag ruik als een gesmolten candy cane die heeft liggen rollen in een suikerspin). Het is alleen jammer dat deze geuren nou niet bepaald origineel zijn. Wanneer je een nieuwe parfum aanschaft is de kans groot dat iemand anders uit je omgeving diezelfde parfum ook draagt. Niet bepaald persoonlijk dus, maar met Nugi kan je wél een geur creëren die speciaal is en perfect bij jou past!

Nugi geuren

De verzameling Nugi- geuren is groot en uitgebreid, maar liefst 42 geuren in totaal! Zo hebben ze sandel hout, rozen, lindebloesem, maar ook vanille of koffie. Al deze 42 geuren kunnen makkelijk met elkaar worden gecombineerd tot persoonlijke creaties die passen bij jouw unieke persoonlijkheid. Met de CIY Boxes kun je door middel van 5 geuren jouw unieke geur creëren of de perfecte geur vinden die bij jou past. Alle producten van Nugi zijn verkrijgbaar in alle 42 geuren. Van shampoo tot interieurparfum en van baardolie tot babycrème. De geuren worden altijd vers op bestelling in het Nugi-lab gemaakt.

Mijn persoonlijke geur

Natuurlijk ben ik zelf ook aan het experimenteren gegaan en ben ik erachter gekomen dat de combinatie van sandel hout en labdanum, mijn favoriet is. Ik vond het heel bijzonder om te doen, want ik verwachtte in eerste instantie niet dat sommige geuren elkaar zo goed versterken en zo goed samen gaan. Ik krijg veel complimenten in mijn omgeving over de parfum die ik met de Nugi geuren heb gecreëerd. De geur blijft lang aanwezig, wat ik altijd heel belangrijk vind bij een parfum.

Een druppeltje olie is al genoeg om de geur na een paar uur nog te kunnen ruiken. Door de olie moet je oppassen met vlekjes in je kleren. Ik wrijf de olie eerst uit over mijn polsen en nek en wrijf dan nog een beetje over mijn kleding. Zo ruik ik de hele dag heerlijk naar mijn eigen unieke, gepersonaliseerde geur!

Wil jij ook een gepersonaliseerde geur ontwikkelen voor het nieuwe jaar? Ga snel naar de website: www.nugiperfumes.com of houdt mijn instagrampagina in de gaten voor een winactie.

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *