groene producten,  Lifestyle

My Magic mud review

Je tanden poetsen met een zwarte tandpasta, het klinkt super vreemd en ziet er ook een beetje gek uit. Maar toch zie ik het de laatste tijd steeds vaker. Zo ontdekte ik dus ook de tandpasta van My Magic mud. Een modderkleurige tandpasta met een  unieke mix van geactiveerde koolstof van kokosnoot met bentonietklei, essentiële oliën en voedende kokosolie. De combinatie van koolstof en bentonietklei is effectief in het verwijderen van vuil, onzuiverheden en tandaanslag. Tanden en kiezen worden niet alleen blinkend schoon, maar ook mooi glad gepolijst en zijn binnen twee weken ook nog eens duidelijk witter.

Tanden poetsen met My Magic mud

De tandpasta schuurt niet. Dat maakt het veilig voor het tandglazuur en verandert de poetservaring. De meeste tandpasta’s gaan schuimen zodra je je tanden aan het poetsen bent. My Magic mud doet dat niet. Dit was in eerste instantie even wennen voor me, want je moet voorzichtiger poetsen. Het product is zwart dus het kan vlekken achterlaten (R.I.P eenhoorn pyjama shirt). Daarnaast zorgt de ontgiftende werking van de formule dat je adem langer fris blijft.

Hemelse modder

De modderkleurige tandpasta heeft nog meer in petto voor de mond: kokosolie en tea tree olie hebben een verzachtende en antibacteriële werking op het tandvlees. Daarnaast zorgt de essentiële olie uit sinaasappelschil voor wittere tanden. Stevia is toegevoegd voor een prettige smaak. My Magic Mud is er in drie smaakvarianten, afkomstig uit essentiële oliën: frisse Peppermint, aromatische Spearmint en kruidige Cinnamon (kaneel).

Zuivere formule

My Magic mud heeft een zuivere formule die mij en andere moderne en bewuste consumenten aanspreekt, die niet alleen een 100% natuurlijk product willen, maar ook wittere tanden.

No-list:

  • De tandpasta bevat geen fluoride
  • geen genetische gemodificeerde ingrediënten
  • glutenvrij
  • vegan & cruelty free
  • Het product is gecertificeerd volgens de Natural Cosmetics Standard (NCS).

Veiliger en zuiverder kan een tandpasta niet zijn!

Een tube My Magic mud bevat 113gr tandpasta en is €12,99

My Magic mud is verkrijgbaar bij o.a. vitamin store, DA drogist, Dio Drogist, Deen Supermarkten, Marqt, Natuurvoedingswinkels, G&W en via www.mymagicmud.nl 

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *