groene producten,  Lifestyle,  Thee musthaves

Or Tea? Review

“Because chinese tea is too good to be enjoyed only by the chinese”.

Or Tea? ™ is een premium speciaal theemerk waarvan het sterke Chinese erfgoed de millennia-oude traditie weerspiegelt. Bij het recreëren van dit legendarische drankje als kunstvorm, verwelkomt Or Tea? ™ een nieuwe generatie theedrinkers om hun leven te verrijken met dit oude, maar toch eigentijdse brouwsel.

Als theeliefhebber is het een part of my lifestyle om nieuwe thee te ontdekken. Or Tea heeft maar liefst 24 verschillende smaken, waaronder thee melanges die goed zijn voor je gezondheid, verrassende aroma’s of infusies die zelfs de niet fervente theeliefhebber kunnen verleiden. Mijn persoonlijke favoriet (so far) is: La Vie en Rose.

“Soda? Beer? Coffee? Or Tea?”

La Vie en Rose is een zwarte thee met rozenbottels en rozenknopjes. La Vie en Rose is Frans voor: “Het leven in het rooskleurig zien”. Het is een verfrissende smaak met een liefdevolle uitwerking. Een perfecte thee om je dag mee te beginnen. Als avond thee vind ik de Towering Kung Fu perfect! Het verhaal achter deze theesmaak is dat de kung fu master gaat over het uitzonderlijke vakmanschap. De kunst van het geduld, doorzettingsvermogen en innerlijke vrede, omdat dit de kwaliteiten zijn die men nodig heeft om te leven in het moment en een kopje thee te zetten. Iets wat meer mensen zouden moeten doen aan het einde van een drukke dag.

Iedere theesmaak van Or Tea? heeft een eigen verhaal wat komt met een instructie over hoe je de thee het beste tot zijn recht kan laten komen, de beste temperatuur, de hoeveelheid water etc. De verpakkingen, de thee zakjes en de thee zelf ziet er allemaal super leuk uit! Het drinken van de Or Tea? thee verplicht je om even je rust te nemen en een moment voor jezelf te pakken. Ik ben verkocht, best tea so far! 

Bestel nu je eigen Or Tea?www.Or-Tea.com

Kusjes,

Tara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *