groene producten,  Lifestyle,  Thee musthaves

Rakura thee Review

Wisten jullie dat thee is ontdekt in de buurt van Nepal? De makers van Rakura thee hebben geprobeerd om elk aspect van de Nepalse thee te verbeteren om zo de beste thee te kunnen brouwen. Bij Rakura thee staan ze niet alleen stil bij het maken van de beste thee, ze zijn ook bewust bezig met de gezondheid van de mens en het mileu. Dit zijn natuurlijk aspecten waardoor de Rakura thee mij charmeert.

Er zijn veel redenen waarom wij mensen genieten van een warm kopje thee. De aroma, de warmte, het simpele vasthouden van de theemok. Of zijn het de mooie gesprekken, de nostalgie of de ontspanning in verband met de thee?

“drink health”

De makers van Rakura thee vonden het tijd worden om een gezonde nieuwe kijk te nemen op ons favoriete oude drankje. Ze hebben alle ervaringen op tafel gelegd om Nepal’s beste theesaanbod tot nu toe te kunnen crieeëren. Hier komen onder andere composteerbare theezakjes bij kijken. composteerbaar? Ja, composteerbaar. Dus als je het in de grond van je plantenpot stopt zal niet alleen je plant groeien, maar het helpt ook bij het minimaliseren van je afval. Leuk voor de mensen met groene vingers onder ons. Ook hebben ze bij Rakura ’s werelds beste filterpapier, niet-gebleekt aludraad, en eco-vriendelijke verpakkingen.

Studies hebben aangetoond dat het drinken van thee helpt bij de preventie van kanker, hartaandoeningen en diabetes. De makers van de Rakura thee hebben allemaal verschillende manieren waarop thee je goed doet onderzocht en zijn daarom bewust bezig met de gezondheid van de mens in verband met thee.

“The finest himalayan teas”

De reden waarom de Rakura thee mij zo aanspreekt is omdat er zo bewust wordt nagedacht over de welzijn van de mens en het milieu. Mijn favoriete Rakura thee is de organic himalayan green tea with natural jasmine. Deze smaak heeft vele gezonde voordelen. Een van de voordelen is dat het je bloeddruk verlaagt en het ondersteunt je bij slaaptekort. Vooral voor vrouwen is dit een goed drankje om te drinken tijdens de menstruatie omdat dit de cyclus ondersteund. Zoveel gezonde voordelen en dat allemaal door simpelweg een kopje thee te drinken…

Bestel nu je Rakura thee en ervaar de gezonde voordelen: www.rakura.com.np

Kusjes,

Tara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *