Tabitha James Kraan cleanser en conditioner
groene producten,  Lifestyle

Tabitha James Kraan

Afgelopen week heb ik zulke leuke haarproducten ontdekt, namelijk de haarverzorgingslijn van: Tabitha James Kraan. Deze natuurlijke, organische en awardwinnende producten zijn allemaal ontwikkelt met de visie: ‘wanneer de natuur zijn werk doet, kan iedereen gezond en glanzend haar hebben’. Deze producten zijn sinds kort in Nederland te koop en wat al helemaal leuk is, ik mag een pakket weggeven op mijn Instagram-pagina!

Amber Rose Combo pakket

Zelf heb ik het Amber Rose combo pakket getest met daarin: Amber Rose Hair cleanser & 4-in-1 hair conditioner. Ik heb de producten even hun werk laten doen en na een week merkte ik al verschil! De cleanser zorgt ervoor dat je je haar minder vaak hoeft te wassen omdat het minder snel vettig wordt. Normaal gesproken waste ik mijn haren om de dag, maar dat hoeft nu niet meer. De conditioner zorgt voor zachte en veerkrachtige lokken zonder dat het vettig oogt.

De cleanser

Wat ik als eerste moet zeggen, is dat een cleanser niet hetzelfde is als een shampoo. Een cleanser herstelt de gezondheid van je haar en hoofdhuid. Het kalmeert de overmatige olieproductie, heeft een ontstekkingsremmende, schimmelwerende en hydraterende werking. De cleanser is 100% natuurlijk, geschikt voor veganisten en niet getest op onze lieve diertjes.

Ik merkte al snel dat er geen chemische toevoegingen in zaten, omdat de geur heel natuurlijk ruikt. Het bevat organische Aloë Vera, Havermelk, Arganolie, Kokosolie, Rozenbottel olie en essentiële oliën van Roos, Patchouli, Neroli, Kamille en Ylang ylang. Deze ingrediënten zorgen op lange duur niet alleen voor glanzende haren met volume, maar dus ook voor een heerlijke geurexplosie onder de douche. Hoe ik de cleanser gebruik: Ik gebruik rond de 15 pompjes per keer. Daarna breng ik het product aan op mijn hoofdhuid en haarwortels. Ik masseer het goed in en spoel het daarna grondig uit. Ik was mijn haren altijd twee keer onder de douche. De hoeveelheid pompjes die je gebruikt ligt aan de lengte en dikte van je haar. Ik heb lang en dik haar, vandaar dat ik meerdere pompjes gebruik.

De cleanser verwijdert dus niet alle oliën en en vetten, maar het brengt het in balans. Dit zorgt er dus voor dat je de eerste paar keer na het wassen sneller het gevoel hebt dat je haar weer vettig is, maar dan doet het dus juist zijn werk! Houdt dit gewoon een paar weken vol en na een tijdje hoef je je haren nog maar een keer in de week te wassen, heb je geen last van een pluizenbol en is je haar weer glanzend!

Een shampoo zorgt ervoor dat je haren worden gewassen maar het reinigt nooit zo grondig als een cleanser. Toch meer een shampoo type? Tabitha James Kraan heeft gelukkig ook verschillende shampoo’s in haar assortiment!

De conditioner

Deze conditioner is op allerlei verschillende manieren te gebruiken. Het werkt als een traditionele conditioner, een voedende hoofdhuidcrème, een leave-in conditioner en je kan het gebruiken als stylingsproduct!

Nadat ik mijn haar heb gewassen met de cleanser, gebruik ik de conditioner op traditionele wijze. De conditioner zorgt ervoor dat een geirriteerde hoofdhuid kalmeert doordat het de vochtinfusie verbeterd. Zelf heb ik de conditioner ook gebruikt als een leave-in conditioner en na het wassen als stylingsproduct. Hoe meer lagen, hoe beter je haar te stylen is. In tegenstelling tot andere conditioners voelen je haren niet vettig wanneer je het aanbrengt op droog haar, je haar voelt juist veerkrachtig.

Zelf heb ik altijd hele erge last van droge puntjes en kroeshaar (the cons of blondering my hair te vaak), maar sinds ik de conditioner op deze plekken aanbreng iedere dag, is het in een week tijd al heel erg vermindert. Ik vind het ook zo fijn dat dankzij deze conditioner mijn haar niet vettig oogt, wanneer ik het heb aangebracht, maar het gewoon glanst!

De conditioner is ook 100% natuurlijk, geschikt voor veganisten en niet getest op onze lieve diertjes.

Ik ben erg onder de indruk van de producten van Tabitha James Kraan. De gehele uitstraling van de producten en de werking ervan is geweldig! Tabitha James Kraan is een Brits merk, maar voortaan dus ook verkrijgbaar in Nederland.

Klik hier om direct naar de shop te gaan!

Winactie

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige producten? Doe snel mee aan de winactie op mijn Instagram-pagina!

Ik geef een Amber Rose Combo pakket weg t.w.v. €59,-! De set bestaat uit een Amber Rose Hair Cleanser & een 4-in-1 hair conditioner.

Benieuwd hoe je mee kunt doen?

Klik op onderstaande foto en lees de beschrijving

Veel succes!

Kusjes,

Tara

Tabitha James Kraan producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *