groene producten,  Lifestyle

Warme wintermomenten met Treacle Moon

Nog maar een paar dagen en dan is het officieel winter! De tijd van lekker binnen bij de open haard of kachel, terwijl het buiten ijzig en koud is, is begonnen. Dé tijd ook voor heerlijke kruidige geuren zoals kaneel en warme appeltaart, die zorgen voor een echte winterse geurbeleving. Met de Treaclemoon ‘Warm Apple Pie Hugs’ en ‘Warm Cinnamon Nights’ bath & shower gel kun je van deze warme wintergeuren ook elke dag genieten onder de douche of in bad!

Niets is zo lekker tijdens koude winterdagen als een warm bad vol schuimende bubbels of een uitgebreide warme douche. Treaclemoon maakt deze momenten nóg fijner dankzij royale flacons met heerlijk geurende bath & shower gels. De grappige en originele teksten op de verpakkingen nemen je mee in een wereld waar fantasie oneindig is en waarin je even heerlijk kunt wegdromen!

Bubbels van kruidig kaneel

She watched the ice flowers on the window pane fade.. Her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness told stories to the laughing moon 

De geur van kaneel is warm, winters en heerlijk kruidig. ‘Warm Cinnamon Nights’ bath & shower gel van Treaclemoon vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met ijsbloemen op de ramen. Van die extreem koude dagen, terwijl de geur van kaneel binnen zorgt voor een weldadig gevoel van warmte, gezelligheid en geborgenheid. Het romige schuim van deze betoverende bad- en douchegel met verzorgende glycerine tovert gegarandeerd een glimlach van herkenning op je gezicht aan die heerlijke winterdagen! De geur is heerlijk en zorgt voor een warm bad- of douchemoment. Ook blijft de geur lekker lang hangen in je badkamer en het laat je huid heerlijk ruiken. 

Knusse herinneringen aan verse warme appeltaart

Memories of a cosy kitchen where sunlight danced and played.. It felt like the whole world was cocooned in glorious, apple pie heavenliness

Verse warme appeltaart is een geur waarvan bijna iedereen direct gaat watertanden. Treaclemoon bath & shower gel ‘Warm Apple Pie Hugs’ brengt knusse herinneringen naar boven van een gezellige, warme keuken overgoten door speels zonlicht, waar in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden. Met het rijke schuim van deze verrukkelijke bad- en douchegel hul je jezelf in deze onweerstaanbare geurbeleving… gewoonweg om op te eten! De gel is super zoet van geur en ook deze geur blijft lekker lang hangen.

Ik vind deze geuren van Treaclemoon super fijn! Hun bath & shower gels zijn altijd lekker, maar dit overtreft écht alles! De flacons zijn te koop voor €4,95- per stuk bij AH, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Geniet van de winter!

Kusjes,

Tara 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *