Dierenliefde,  groene producten,  Lifestyle

Wholesome culture kleding review

“we believe that no animals should be harmed in the name of fashion, beauty, or entertainment. And we are dedicated to educating and informing the public about plant-based nutrition and lifestyle.” – wholesome culture

Living the cruelty free lifestyle betekent voor mij ook het ondersteunen van bedrijven die dit uitdragen. Wholesome culture is een van die bedrijven. 

Wholesome culture verkoopt kleding met op water gebaseerde inkt en de verkoopverpakkingen zijn 100% gerecycled papier. Ook gaat 10% van hun winst naar dierenasiels of het redden van dieren die slachtoffer zijn van mishandeling en/of verwaarlozing.

Op de site van wholesome culture kun je je aanmelden als ambassadeur (iets wat ik natuurlijk meteen heb gedaan). Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een persoonlijke link die je kunt delen met andere waarmee zij 10% korting krijgen op hun bestelling. Ook kun je via deze weg sparen voor punten die er voor zorgen dat je korting krijgt op je bestelling. Dit is een slimme marketing techniek van het bedrijf, want hiermee blijf jij als klant steeds terugkeren naar de webshop. Wel is het zo dat wanneer je een aantal weken niks hebt gekocht bij hen, je wordt verwijderd uit het bestand als ambassadeur.

Ik heb 2 truien besteld bij wholesome culture. Ik heb voor beide maat M gekozen omdat ik het altijd fijn vind als een trui ruimer zit (heerlijk om je knieën er ook onder te stoppen. Anyone with me on this!?). Ondanks mijn goede bedoeling om een grotere maat te bestellen vallen de truien van zichzelf al erg groot, als ik dit had geweten, had ik een xs besteld. De stof is super fijn en het zijn ideale truien om in de winterdagen te dragen. De teksten op de kleding van wholesome culture vind ik echt super leuk en motiverend! Helaas was na 2 keer wassen de tekst op mijn grijze sweater al erg vervaagd (wat op zich wel te verwachten was met op-water-gebaseerde inkt).

Kortom, de kleding ziet er erg leuk uit en draagt ook erg fijn. Het enige nadeel is dat de verzendkosten heel erg hoog zijn omdat de kleding vanuit Canada moet komen. De kleding zelf heeft een gemiddelde prijs. Voor een sweater betaal je rond de 30 euro. En voor een topje betaal je ongeveer 20 euro.

Voor meer info:  www.wholesomeculture.com

Kusjes,

Tara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *