Over mij

Wie is de persoon achter Thee met Tara?

Een theeverslaafde over-denker met een grote liefde voor alles wat op 4 pootjes loopt, een voorstander van een groene leefstijl, en een trotse katten/konijnen moeder.

Hoi & welkom,

Mijn naam is Tara van der Ven, ik ben 21 jaar en ik woon in Grave. Mijn social media-reis begon in november 2017. Na een lange tijd thuis te hebben gezeten met een post-traumatische stressstoornis & depressie besloot ik, om met de tools die ik op dat moment had, een leven voor mezelf te creëren waar ik mijn geluk en plezier uit wilde halen.

Mijn reis naar herstel

Ik durfde nog niet veel toentertijd, een autorit naar de supermarkt kostte mij al heel veel moeite en energie. Ik had altijd al een passie voor acteren en zingen. Ik vond het super om in de spotlight te staan, maar in die periode vond ik het alleen maar eng als mensen mij aankeken, daar werd ik onzeker van. Ik heb heel lang de gedachte gehad dat ik niet goed genoeg was en dat mensen mij niet leuk vonden. Dus besloot ik op een dag mezelf uit te dagen door een Youtube-kanaal te beginnen, waar ik op wekelijkse basis vlogs uploadde. Ik wilde de enthousiaste meid die ik eerst altijd was weer in mezelf naar boven halen en datgene doen wat ik al heel lang niet meer had gedaan, namelijk: ENTERTAINEN. Dit is mij zo goed bevallen dat ik van een bange mus weer opbloeide naar een jonge vrouw, die vol met levensenergie zit! Deze uitdaging heeft een therapeutische uitwerking gehad op mij en daarom leek het mij heel tof om andere mensen te gaan helpen met soortgelijke problemen. Onder het kopje ‘Mijn reis naar herstel’ zullen jullie berichten vinden met mijn visie op alledaagse dingen, mijn reis naar herstel en mijn tips aan jullie als ervaringsdeskundige op het gebied van angst & depressie.

de invloed van social media

Met de kennis die ik nu heb, wil ik bedrijven helpen met het promoten van hun diensten. Hoe bouw je een pagina op waarmee je mensen op een positieve manier bereikt? Ik heb veel research gedaan naar social media-platformen en de invloed daarvan. We leven in 2018, wat betekent dat social media een grote rol spelen in de promotie van je bedrijf. Als dat niet zo is, dan maak je het jezelf een stuk lastiger. In mijn blog geef ik jullie verschillende tips wat betreft social media-platformen. Do’s & don’ts, ins & outs. Wil je meer weten? Dan kan je altijd contact met mij opnemen onder het kopje ‘contact’.

product promoties

Een andere positieve uitwerking van alles wat er gebeurde in mijn leven is dat ik mij als persoon in de markt wilde gaan zetten. Een van mijn doelen is om mensen te laten lachen en mensen te motiveren om puur & zichzelf te zijn en te staan achter datgene waar zij in geloven. Naarmate mijn social media-reis vorderde, kwam ik erachter dat het internet echt een b*tch kan zijn. Dat maakt het lastig: wat is echt en wat is nep? Wat vind ik interessant en wat wil ik mensen meegeven? Ik promoot producten en bedrijven waar ik achter sta en waar ik in geloof. Dit heeft vooral te maken met een groene leefwijze en mijn liefde voor dieren. Onder het kopje ‘lifestyle’ zullen jullie meer over deze onderwerpen vinden.
 Kortom, ik wens jullie veel plezier met het lezen van mijn blog!
Kusjes, Tara