groene producten,  Lifestyle

Zechsall-sport lijn

Het is algemeen bekend dat magnesium zorgt voor ontspanning van lichaam en geest en een sneller herstel van de spieren, na sport of andere lichamelijke activiteiten. Ondanks dat het voor mij niet de meest verleidelijke tijd van het jaar is om de sportschool te betreden (ik doe liever een winterslaap en prop mezelf vol met thee en ongezond eten), zijn magnesiumproducten onmisbaar voor mijn spieren. Juist in deze tijd van het jaar vind ik het heerlijk om mijn lichaam die extra boost te geven die het verdiend!

Magnesium speelt een vitale rol bij meer dan 300 belangrijke functies in ons lichaam. Niet voor niets wordt het ook wel het ‘anti-stress mineraal’ genoemd. Magnesium werkt als een natuurlijke ontspanner voor je lichaam en het helpt je om mentaal geconcentreerd en scherp te blijven. Het is tevens betrokken bij de aanmaak van ATP, het stofje dat ons energie geeft. Maar het zorgt ook voor het ritme van je hart, houdt je spieren soepel en houdt je botten sterk!

Zechstein 

Het natuurlijke magnesium in Zechsallsport komt rechtstreeks uit de unieke Zechsteinbron, de meest zuivere magnesiumbron ter wereld. Zechsall heeft de unieke Zechzallsport-lijn ontwikkeld voor iedereen die regelmatig actief beweegt. Het magnesium in deze producten is puur en krachtig. Dankzij het lichaamseigen magnesiumchloride én de unieke samenstelling kan deze vorm van magnesium snel en effectief door ons lichaam worden opgenomen. Het wordt namelijk opgenomen door ons grootste opnameorgaan: de huid! Zo komt het magnesium zonder omwegen daar waar het moet zijn, namelijk in de cellen voor een sneller herstel van je spieren na lichamelijke inspanning en om je direct te voorzien van vernieuwde energie.

OptiMSM 

De producten uit de Zechsallsport-lijn zijn tevens verrijkt met OptiMSM, dit versterkt de werking van het magnesium. OptiMSM is de meest zuivere vorm van MSM (Methyl Sulfonyl Methaan) en is een organische zwavelverbinding. Zwavel staat op de vierde plaats van mineralen die ons lichaam in grote hoeveelheden nodig heeft. Zwavel is net als magnesium nodig voor honderden processen in ons lichaam. Zo bevordert het de aanmaak van kraakbeen en bindweefsel en is daarmee essentieel voor gezonde pezen en gewrichten. Extra MSM ondersteunt ons immuunsysteem en heeft een ontstekingsremmende werking, waardoor schade aan de spieren wordt verminderd.

Zechsallsport gel 

Deze krachtige magnesiumgel zorgt voor een sneller herstel na inspanning. Ik smeer de gel voor het slapen op de spieren, die ik die dag heb getraind. De gel wordt snel door de huid opgenomen en ontspant de spieren. Tevens gebruik ik de gel voor menstruatieklachten en heb ik de gel ook aangeraden aan mijn zus die last heeft van fibromyalgie. Het gebruik van de gel heeft vele voordelen: het kan helpen bij slaapstoornissen, migraine, spierkrampen en nog veel meer.  Dagelijks gebruik zorgt voor soepele spieren en sterkere botten.

Zechsallsport magnesium flakes 

Met de natuurlijke Zechsallsport magnesium flakes geniet ik van een ontspannend en herstellend wellness voetenbadje, waardoor ik lekker een momentje voor mezelf kan nemen. Dat de dagen weer korter worden kan gezien worden als iets negatiefs, maar ik zie het juist als een excuus om lekker binnen te blijven en te genieten van de kleine dingen, zoals: een lekker voetenbadje! De bijzondere Magnesium Flakes van moeder natuur bestaat uit zuivere magnesiumchloride in vaste vorm en kristalwater. De magnesiumkristallen lossen op in warm water en worden eenvoudig door je huid opgenomen. Onze voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor de magnesium en geschikt voor het afvoeren van afvalstoffen. Een bad met deze pure Magnesium Flakes bevordert tevens een goede nachtrust. Heb je geen bad? Geen zorgen! Een magnesium voetenbad werkt ook prima! Na een magnesium voetenbad slaap ik altijd als een roos!

Ben jij benieuwd naar deze fijne, ontspannende en effectieve producten? Ik raad ze aan! Bereid jezelf voor op aankomend najaar en haal deze producten vandaag nog in huis!

De Zechsallsport-producten zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.zechsal.eu 

De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse therapeuten. De zechsallsport gel is verkrijgbaar voor: 14,75- en de zechsallsport magnesium flakes voor: €17,75-  maar als je besteld met kortingscode THEEMETTARA krijg je 10% korting op alle producten in de webshop! Dus bestel snel je items op: www.zechsal.eu

Kusjes, 

Tara

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *